Webinar: Den globala DEI-rapporten – Sverige

Hur står sig Sverige i förhållande till resten av världen i frågor som rör inkludering och medarbetares mående på arbetsplatsen?

I våras genomfördes, för andra gången, världens största globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Vi ser nu mycket fram emot att dela de svenska resultaten för er och tillsammans lära oss vad vi som bransch kan förändra och förbättra för en hållbar utveckling. De globala siffrorna presenterades på Cannes Lions Festival of Creativity i juni och där kunde vi bland annat utläsa att:

→ Den vanligaste förekommande formen av diskrimineringen kretsar fortfarande kring ålder, kön och familjesituation.

→ Psykisk ohälsa är ett stort problem. 42% säger att dom är stressade på sina arbetsplatser.

→ Kvinnor och etniska minoriteter känner sig underrepresenterade i seniora roller. Så med detta i åtanke frågar vi oss själva – Hur står sig egentligen Sverige i förhållande till resten av världen? 

Varmt välkomna på denna dragning och panelsamtal där vi kommer djupdyka i nuläge, trender och tendenser gällande mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen.

När: Torsdagen den 5 oktober
Tid: kl 9:00 – 10:00
Var: Digitalt – länk skickas ut till alla anmälda dagen innan!

Välkomna!


Sveriges Kommunikationsbyråer, Sveriges Annonsörer, Sveriges Mediebyråer och IAB Sverige. Partners till rapporten är: Sveriges Kommunikatörer, SES (Sponsrings & Eventsverige), SWEDMA, Berghs, Yrgo och All of Us.

Eventinformation:

Event

Kommande event

Genomlysning av reklammarknaden i Europa – AdEx Benchmark

Vid ett frukostseminarium den 27 augusti presenterar vi 2023 års AdEx Benchmark Study från IAB Europe. Vi är mycket glada att Madeleine Thor, VD på…

Retail media – från omvärld till praktik

Vi bjuder in till ett frukostseminarium om Retail Media där vi presenterar omvärldsperspektiv och delar med oss av erfarenheter och use cases från både…

Programmatic Up Talk: Contextual Targeting

Task Force Programmatic bjuder in till ett up talk på temat contextual targeting. Vi får exempel på hur man jobbar kontextuellt och en panel…
Bli medlem

Ansök om medlemskap

Villkor
© IAB Sverige AB - All rights reserved