Kurser i digital marknadsföring​

Digital marknadsföring växer och blir mer komplex varje dag, vilket gör det viktigare än någonsin att behärska de senaste trenderna. Våra kurser riktar sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper inom yrken som säljare eller köpare av digital media – på byrå eller på en annonsörs marknadsavdelning. Utbildningarna ger dig kunskaper inom blandannat målgrupper, marknadsmodeller, digitala medier samt data & verktyg. Innehållet är skapat av ledande branschexperter både i Sverige och USA och bygger på globala standarder framtagna av IAB.

Företag som gått våra kurser

Digital Media – Buying & Planning​

Kursen riktar sig i första hand till dig som jobbar med kommunikation, marknadsföring och PR/reklam och vill göra en djupdykning inom det digitala medielandskapet med dess olika mediekanaler samt utmaningar och möjligheter.

Digital Sales – Tech & Data

Genom en grundlig genomgång av dagens mediekanaler blir du genom denna kurs en vassare säljare. Kursens innehåll är oberoende från personer verksamma i branschen och riktar sig till enskilda personer, team eller hela avdelningar.

Programmatic E-learning Course​

Öka din förståelse för programmatiska tekniken, ekosystemet samt möjligheter och utmaningar. Kursen passar dig som redan jobbar med programmatiska köp och dig som vill bredda din kunskap inom digitala medier.
Våra kurser

Därför ska du gå våra kurser i digital marknadsföring

Kurser

Kursupplägg

Samtliga kurser genomförs på vår digitala utbildningsplattform. Du bestämmer själv takten på studierna och tentar av de olika blocken var för sig. Du har åtta veckor på dig att genomföra kursen och den beräknade studietiden är 20–25 timmar.
1

Introduktionsfilm

Majoriteten av kapitlen startar med en introduktionsfilm på cirka fem minuter.
2

Självstudier

Till varje kapitel läser du sedan igenom kursmaterialet.
3

Fördjupningsmaterial

Du kan även ta del av användbart fördjupningsmaterial.
4

Övningsfrågor

Efter varje kapitel är det möjligt att testa dina kunskaper med hjälp av övningsfrågor.
5

Certifieringsprov

När du känner dig redo gör du ett certifieringsprov på det aktuella blocket. Du har tre försök och behöver minst 80% rätt för att bli godkänd.
6

Grattis till certifieringen!

Som ett bevis på avklarad kurs erhåller du ett certifikat som du hämtar hem i plattformen. Certifikatet styrker ditt CV och din Linkedin-profil.
Bli medlem

Ansök om medlemskap

Villkor
© IAB Sverige AB - All rights reserved