IAB Sverige i samarbete med Advokatfirman MarLaw

Som medlem hos IAB Sverige kan du få juridiskt stöd i frågor rörande immaterialrätt, marknadsföringsrätt, avtalsrätt och dataskyddsfrågor av Katarina Ladenfors, advokat och partner på Advokatfirman MarLaw. Det finns fyra olika tjänster som går att utnyttja; ”Fråga advokaten” – en tjänst för korta och snabba konsultationer, en fri konsulttimme per år, juridisk rådgivning till rabatterat arvode samt att delta i kostnadsfria frukostseminarier.

Fråga advokaten

Fråga advokaten är en tjänst för korta och snabba konsultationer för frågor som inte kräver utredning. Det finns ingen begränsning i hur många frågor per år du som medlem kan ställa. För mer omfattande ärenden som kräver research eller förhandlingar med motpart och myndigheter lämnas prisuppgift på begäran. Du ställer din fråga i formuläret och kommer bli kontaktad med svar.

Träffa advokaten

MarLaw kan erbjuda rådgivningstillfällen à en (1) timme (fysiskt möte hos MarLaw, per telefon eller online) en gång per år och medlem utan kostnad. Under dessa tillfällen har IABs medlemmar möjlighet att ställa juridiska frågor rörande avtal, immateriella rättigheter, marknadsföring, dataskydd m.m. som ligger inom MarLaws kompetensområden.

Juridisk utbildning

För dig som önskar vidareutbilda dig inom något av advokatfirman MarLaws kompetensområden erbjuds för medlemmar utbildning i form av halv -eller heldagsutbildning till ett rabatterat pris. Pris ges vid förfrågan. Läs mer här.

I utbildningssyfte bjuder IAB Sverige tillsammans med MarLaw in medlemmar kostnadsfritt till frukostseminarier några gånger per då vi tar upp aktuella ämnen i bransch ur ett legalt perspektiv. Läs vårt nyhetsbrev IAB Sweden News eller säkerställ att du får våra inbjudningar genom att kontakt oss.

Juridisk rådgivning till rabatterat arvode

MarLaw erbjuder dig som medlem en rabatt om 15 procent på ordinarie arvode vid tillhandahållande av juridiska tjänster. Tjänsterna ska ligga inom MarLaws kompetensområden och pris ges vid förfrågan. Rabatten tillämpas för rådgivning som går utöver den fria konsulttimmen. Kontakt advokat Katarina Ladenfors.

Om Marlaw

MarLaw är en affärsjuridisk byrå med specialistkompetens inom marknadsrätt, immaterialrätt och IT-rätt, GDPR samt avtalsrätt. MarLaw erbjuder en unik spetskompetens som saknar motsvarighet på den svenska marknaden. Gedigen branschkunskap och intresse är gemensamt för alla MarLaws advokater och jurister. I över 50 år har advokatfirman arbetat med marknadsrätt- och immaterialrätt vilket medför att MarLaw kan tillhandahålla en erfarenhet och kompetens som är ensam i sitt slag. Du kommer att få relevanta, tydliga svar som fungerar som beslutsunderlag. Läs mer om Advokatfirman MarLaw här https://marlaw.se/
Katarina Ladenfors, advokat, MarLaw

Fråga advokaten

Här kan du ställa frågor för korta och snabba konsultationer. Skicka din förfrågan så återkommer MarLaw med ett svar.
Dela sida:
Nyheter

Relaterade nyheter

Publicerat: 5 månader sedan

PTS avslutar sin granskning om cookieinformation

Den 7 oktober 2022 inledde PTS tillsyn över ett urval av webbplatsinnehavare för att…
Publicerat: 7 månader sedan

Kommissionen och tillsynsmyndigheter granskar influencers affärsmetoder

Den 16 oktober presenterade Kommissionen att de, tillsammans med nationella tillsynsmyndigheter, inom kort kommer…
Publicerat: 8 månader sedan

Irländska dataskyddskommissionen meddelar böter på 345 miljoner euro för TikTok

Den 1 september 2023 antog den irländska dataskyddskommissionen (DPC) ett slutgiltiga beslut angående huruvida…
Publicerat: 9 månader sedan

Åter tillåtet att behandla personuppgifter i USA?

Den 10 juli 2023 meddelade EU-kommissionen ett nytt beslut om adekvat skyddsnivå för överföring…
Bli medlem

Ansök om medlemskap

Villkor
© IAB Sverige AB - All rights reserved