Frukostseminarium: Hur du lyckas med Sök 2022

Tack till er som deltog vid IAB Sveriges seminarium om Sök 2022!

Länkar från seminariet:

Hela sändningen på vår YouTube-kanal 

Task Force Sök

Bilder från seminariet på Flickr

Tack för att du deltog på gårdagens seminarium där IAB Sveriges Task Force Sök presenterade det senaste om sökmarknadsföring och vad som är framgångsreceptet för 2022.

Task forcens ordförande Emilia Nilsson, Journey Group, uppdaterade oss om gruppens arbete och utveckling. Anja Fahlström, Hear och Joel Sandberg, GroupM, gav en insiktsfull redogörelse av vilka trender och utmaningar man ser ut på marknaden just nu. Vi fick även följa med på UX designens resa som François Savard på Journey Group analyserade. Johan Hultqvist, Google, berättade om privacy kopplat till sökmarknadsföring och vilka faktorer som är viktiga att hålla koll på. Slutligen gav Thomas Feeney från Supermetrics en genomgång om hur vi kan samla in, mäta och analysera användbar data från sökmarknadsföring.

Stort tack till alla talare och hela Task Force Sök. Även ett stort tack till dig som deltog på plats och bakom skärmen.

Eventinformation:

Event

Kommande event

IAB Sveriges Årsstämma

17 april är det dags för årsstämma i IAB Sverige organisationsnummer 769619-6869 för genomgång av verksamhetsåret 2023-01-01 – 2023-12-31. Kallelse skickas ut närmare årsstämman….

Mixx Awards 2024

IAB Sweden Mixx Awards är en kväll fylld av makalös mat, inspiration och underhållning i det bästa av sällskap. Med fokus på kreativitet och…

Seminarium: AI i praktiken – Från framtidsvision till vardagsverktyg

Rubrikerna avlöser varandra om AI:s påverkan på mediebranschen. Förändringen kommer, men den kommer inte på en dag. Så glöm de fluffiga framtidsförutsägelserna och domedagsprofetiorna…
Bli medlem

Ansök om medlemskap

Villkor
© IAB Sverige AB - All rights reserved