Nytt SDK nu tillgängligt för Online Video från IAB Tech Lab

Publicerat: 3 år sedan

Nytt SDK lanserades i december 2020 – tillgängligt för Online Video-annonsering från IAB Tech Lab

Detta SDK möjliggör för publicister och videospelare att erbjuda en konsekvent och skalbar lösning att mäta Viewability på standardiserat sätt. Open Measurement SDK, är en av de mest använda lösningarna från IAB Tech Lab idag för att mäta viewability i appar. Den nya lösningen gör det möjligt för annonsörer att använda en VAST-tagg VAST-tagg (Digital Video Ad Vising Template från IAB Tech Lab) för att mäta alla sina videoannonser i motsats till att ha separata mätningstaggar per plattform.

”En del av IAB Tech Labs uppdrag är att utveckla produkter som ger branschen struktur och transparens. Open Measurement SDK gör just det. Det är ett steg till förbättrad, sömlös och transparent videomätning, säger Shailley Singh, VP, Product, IAB Tech Lab. ”Utökat SDK för öppen mätning för Online Video minskar också beroendet av VPAID, som fasas ut på begäran från branschen.”

”Att ha en standardiserad videomätningslösning är avgörande”, säger Joe Barone, Managing Partner Brand Safety Americas, GroupM. ”När kunderna fortsätter att gå mot video kommer denna förbättring att göra det lättare för oss att avgöra avkastningen på annonsinvesteringarna och säkerställa synlighet, en nyckelfråga för branschen. En tagg som mäter all video kommer att skapa effektivitet och göra det möjligt för oss att standardisera hur vi presenterar resultat för kunder. IAB Tech Lab lyssnar på branschens behov och utökar sina produkter för att möta dem. ”

SDK för Online Video kan laddas ner från 17 december 2020 från IAB Tech Labs portal och länken hittar du på IAB Tech Labs inlägg: https://iabtechlab.com/iab-tech-lab-expands-omsdk-scope-to-include-web-video/

För att lära dig mer om Open Measurement SDK, kan du gör det här, du hittar även länkar till relaterade blogginlägg och för detaljerad vägledning och dokumentation om hur du integrerar OM SDK för Online Video i samma inlägg och länk ovan och nedan.

Mer information hittar du på IAB Tech Lab sida.

Dela sida:

Relaterade nyheter

Bli medlem

Ansök om medlemskap

Villkor
© IAB Sverige AB - All rights reserved