Programmatic Up Talk: Varför är det viktigt med Attention?

Attention har snabbt blivit ett buzzword och ett viktigt ämne inom digital annonsering, då det finns en ökad medvetenhet om dess betydelse och fler annonsspelare kommer in på trenden för varje kvartal som går. Utmaningarna med brist på standardisering och komplexiteten bakom implementeringen av ”attention”, som en central faktor, har dock gett upphov till frågor om dess fullständiga genomförbarhet inom branschen.

Nyckelfråga: Hur har attention-metrics integrerats i den digitala annonseringen ur ett programmatiskt perspektiv, och varför använder inte annonsörer det som valuta ännu?

Till detta morgonseminarium har vi bjudit in branschexperter såsom mediebyråer, teknikleverantörer, publicister och annonsörer som kommer dela med sig av sina tankar och perspektiv inom ämnet. Vi kommer också få möjligheten att lyssna in på vilka teknologier som används och vilken roll mediet har.

Seminariet blir en uppvärming inför vårt stora Programmatic Event den 25 oktober. Läs mer om det och anmäl dig här!

Eventinformation:

Event

Kommande event

Trendseminarium 8 Minutes

Traditionsenligt avslutar trendseminariet IAB Sveriges seminarieår. Rappt och energifyllt kommer vi att ta del av insikter om trender och tendenser inom den digitala sfären….

CommToAct webinar: Hur mäter man utsläpp vid produktion av reklam?

Välkommen på webinar om hur man kan mäta och minska klimatavtrycket vid produktionen av reklam. Vi gästas av Jo Fenn, Global Director på ADGreen…

IAB Europe’s TCF 101 Webinar

IAB Europe is hosting a 101 session for anyone interested in getting a full overview of what the TCF is, why it was created,…
Bli medlem

Ansök om medlemskap

Villkor
© IAB Sverige AB - All rights reserved