Spännande nyheter – CommToAct får EU-stöd och två nya branschpartners

Publicerat: 1 månad sedan

Vi är glada att få meddela att CommToAct tar stora kliv framåt! Med beviljat EU-stöd och anslutningen av två framstående branschorganisationer tar vi hållbarhetsfrågor till nya höjder inom marknads- och kommunikationsbranschen. Sveriges Kommunikatörer och Swedma har nu anslutit sig till vårt gemensamma initiativ för att driva hållbarhetsfrågor, vilket är så viktigt för att förstärka vår röst och påverkan.

För att stödja detta växande engagemang tillsätts även en verksamhetsansvarig, Karin Grohman, vilket stärker mandatet CommToAct har för att forma en bransch i framkant av förändring och innovation. En viktig del för att lyckas driva denna komplexa fråga är våra partnerskap, de stärker CommToActs position som branschledande initiativtagare.

”Genom samarbeten med AdnetZero, World Federation of Advertisers (WFA) och GARM Sustainability, är vi rustade att driva vår agenda för hållbarhet och ansvarstagande framåt. Dessa partnerskap ger oss inte bara en bredare plattform att verka från, utan också tillgång till värdefulla resurser och expertis”, säger Karin Grohman, verksamhetsansvarig CommToAct.

Tillsammans kommer vi att fortsätta driva förändring och skapa en positiv inverkan genom hållbar kommunikation och handling. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för en mer hållbar framtid!

Besök CommToActs hemsida (https://www.commtoact.se/) för att ta del av arbetet och se hur ditt företag kan bli en del av vår community för förändring.

För mer information, vänligen kontakta:
Karin Grohman
Talesperson, CommToAct
karin.grohman@commtoact.se

Dela sida:

Relaterade nyheter

Bli medlem

Ansök om medlemskap

Villkor
© IAB Sverige AB - All rights reserved