Kenneth Danielsson blir interim VD för IAB Sverige

Publicerat: 3 år sedan

Kenneth Danielsson blir interim VD för IAB Sverige

IAB Sveriges styrelse har utsett Kenneth Danielsson till interim VD. Danielsson har flerårig erfarenhet av digital marknadsföring.

Styrelsen har arbetat hårt för att säkerställa medlemsvärdet inom IAB nu när Charlotte Thür har valt att lämna organisationen. Vi är väldigt glada och trygga med att få in en erfaren ledare med bred digital kompetens i Kenneth Danielsson, säger Daniel Weilar, styrelseordförande på IAB Sverige.

Danielsson tillträdde nyligen tjänsten och kommer ha en interimsroll som VD till dess att en permanent lösning arbetats fram via styrelsen.

Jag är hedrad över att få den här möjligheten att fortsätta det viktiga och fina arbete som IAB genomfört under de senaste åren. Då jag haft äran att sitta i IAB Sveriges styrelse under några år så har jag redan en stor respekt för det arbete som genomförs och jag kommer med stor tillförsikt anta utmaningen som interim VD för IAB Sverige. Jag ser fram emot att få prata mer med alla medlemmar under höstens alla aktiviteter”, säger Kenneth Danielsson.

Kenneth har en lång bakgrund inom digital marknadsföring och media. Redan 1995 startade han sin karriär som digital specialist på mediebyrån Skandinavisk Mediekonsult. Sedan dess har Kenneth arbetat med digitala frågor hos olika svenska och internationella byråer och nätverk, bland annat har han varit digitalchef för mediebyrån Carat och varit med och startat Isobar och Iprospect i Sverige, han grundade den digitala byrån Wisely samt varit VD för Mindshare och GroupM i Sverige.

För mer information kontakta

Daniel Weilar
0708-121301
Daniel@weilar.se

Kenneth Danielsson
0708-260336
Kenneth.danielsson@iabsverige.se

Dela sida:

Relaterade nyheter

Bli medlem

Ansök om medlemskap

Villkor
© IAB Sverige AB - All rights reserved