IAB Europe Digital Transformation Playbook 2019

Publicerat: 5 år ago

12 december 2019, Bryssel: IAB Europe publicerade idag den första utgåvan av sin “Digital Transformation Playbook”. IAB Europe Digital Transformation Playbook 2019 är resultatet av den stora aptit efter vägledning och bästa praxis på den digitala marknaden. Dokumentet är en resurs som syftar till att kanalisera organisationer i deras resa mot digital transformation.

Utvecklat av IAB Europe Education and Training Committee, innefattar dokumentet erfarenheter och kunskaper från några av de största företagsexperterna inom området. Deras bidrag och kommentarer, allt i ett interaktivt arkiv, ger ett flerdimensionellt perspektiv för att förstå och genomföra framgångsrika digitala transformationsprojekt. Allt detta inklusive teknik och innovation, data, men också – och kanske viktigast av allt – den mänskliga faktorn.

Det strategiska dokumentet kommer att uppdateras och förfinas regelbundet så att den återspeglar de senaste ändringarna och utvecklingen som påverkar digital transformation. Framtida utgåvor kommer också att utvidga bidraget från bidragsgivarna till att inkludera utvecklande bästa praxis och fallstudier från hela Europa.

Du kan ta del av hela dokumentet “Digital Transformation Playbook” här

Dela sida:

Relaterade nyheter

Bli medlem

Ansök om medlemskap

Villkor
© IAB Sverige AB - All rights reserved