Seminarium: Kan podd skapa kommersiella framgångar?

Ur ett publicistiskt perspektiv är podcast en av de mest intressanta utvecklingarna inom media de senaste åren. Det är en unik möjlighet att bygga en relation med dina lyssnare och utveckla en lojal lyssnarskara – men hur kan du samtidigt uppnå kommersiell framgång?

IAB Sverige och Sveriges Tidskrifter bjuder nu tillsammans in till ett seminarium om podcast för att utforska detta. Under seminariet kommer en ny rapport från IRM att presenteras av IRMs vd Madeleine Thor och en panel kommer därefter diskutera vad de färska siffrorna innebär.

Vi kommer dessutom inspirera med case, bland annat från Anna Careborg, vd och chefredaktör på Svenska Dagbladet, som tillsammans med producent Adam Svanell, presenterar succén Dynastin och varför SvD valt att satsa på ljud. Du kommer att få ta del av vilka redaktionella tankar som låg till grund för satsningen, strategier och resultat.

Panel: Hur lyckas du med din podd-satsning? Lyssna på experter inom området om hur du lyckas med din podd-satsning.
I panelen: Jenny Rahm – Acast, Anna Careborg – SvD, Frida Klevemark – Third Ear

Varmt välkommen!

När: Tisdag 4 maj kl 08.30 – 10.00. Registrering & frukost från 08.00.
Var: Filmstaden Sergel, Hötorget 3, Stockholm
Hur: Delta på plats eller via länk

Eventinformation:

Event

Kommande event

Trendseminarium 8 Minutes

Traditionsenligt avslutar trendseminariet IAB Sveriges seminarieår. Rappt och energifyllt kommer vi att ta del av insikter om trender och tendenser inom den digitala sfären….

CommToAct webinar: Hur mäter man utsläpp vid produktion av reklam?

Välkommen på webinar om hur man kan mäta och minska klimatavtrycket vid produktionen av reklam. Vi gästas av Jo Fenn, Global Director på ADGreen…

IAB Europe’s TCF 101 Webinar

IAB Europe is hosting a 101 session for anyone interested in getting a full overview of what the TCF is, why it was created,…
Bli medlem

Ansök om medlemskap

Villkor
© IAB Sverige AB - All rights reserved