Mixx Awards 2024

IAB Sweden Mixx Awards är en kväll fylld av makalös mat, inspiration och underhållning i det bästa av sällskap. Med fokus på kreativitet och effekt hedras team och talanger, kreatörer och varumärken som tagit interaktiv reklam till nya nivåer. Mixx Awards delas ut i flera länder och de svenska vinnarna ansluter sig till en internationellt erkänd skara.

Nästa gala går av stapeln 24 april 2024 och portarna för att skicka in bidrag öppnar i höst. Mer information kommer, håll utkik i våra kanaler!

Läs mer om galan här!

Eventinformation:

Dela event:
Event

Kommande event

IAB Sveriges Årsstämma

17 april är det dags för årsstämma i IAB Sverige organisationsnummer 769619-6869 för genomgång av verksamhetsåret 2023-01-01 – 2023-12-31. Kallelse skickas ut närmare årsstämman….

Seminarium: AI i praktiken – Från framtidsvision till vardagsverktyg

Rubrikerna avlöser varandra om AI:s påverkan på mediebranschen. Förändringen kommer, men den kommer inte på en dag. Så glöm de fluffiga framtidsförutsägelserna och domedagsprofetiorna…

Seminarium: Audio & Podcast

Vill du djupdyka in i världen av podcast och audio? Missa inte vårt kommande seminarium där vi kommer att utforska de senaste podcast-trenderna. Oavsett om…
Bli medlem

Ansök om medlemskap

Villkor
© IAB Sverige AB - All rights reserved