IAB Sverige, den ledande branschorganisation för digital marknadsföring, tar nu ett nytt grepp om utbildningsmarknaden i Sverige. Med Bonnier News i starten påbörjar nu över 400 rådgivande säljare utbildningen på en av världens främsta e-learningplattformar från Intermezzon. 

Den digitala marknadsplatsen för annonsering och marknadsföring växer och blir mer komplex varje dag, vilket gör det viktigare än någonsin att behärska de senaste trenderna och förändringarna. Tillsammans med Intermezzon tar nu IAB nästa steg i sin framgångssaga – att göra utbildningarna helt digitala med en mer flexibel och tillgänglig lösning, och till ett attraktivt pris.

Charlotte Thur, VD, IAB Sverige: “Utbildningar är en av de viktigaste uppgifterna som IAB Sverige har och jag är otroligt glad över att vi nu kan lansera IAB Sweden Academy på en e-learningplattform i världsklass. Det öppnar upp för nya möjligheter och i tider som dessa är det ett gediget tillfälle att stärka branschens kompetens genom krisen.”

Anna Granditsky, Annons & Strategichef, Bonnier News: “Vi har skapat ett unikt samarbete med IAB där vi får tillgång till de mycket välrenommerade utbildningarna inom digital marknadsföring via vår egna utbildningsplattform Bonnier Palms. Det är en unik aspekt att kunna utbilda så många människor samtidigt och våra medarbetare kan genomföra utbildningarna på tidpunkter som passar dem. I kontexten av Corona har det visat sig vara helt rätt i tiden.”

Christopher Stolpe, Partner/KAM, Intermezzon AB: “Vi ser med stor spänning och stolthet fram emot att stötta och etablera denna nya webbaserade satsning på certifieringar. Detta gör vi genom att tillsammans paketera allt gediget studiematerial som interaktiva eLearnings, inkl. deltester o slutprov, i vårt träningsverktyg PALMS™️. Ett viktigt led i att fortsatt lyckas ena, utbilda och påverka de som möter kunden i vardagen.” 

IABs certifieringar är branschneutrala kurser skapade av ledande branschexperter både i Sverige och USA enligt den globala standard som är framtagen av IAB. Dessa uppdateras regelbundet för att vara relevanta för branschen.

https://intermezzon.com/

Mer information om hittar ni här