IAB Sweden Mixx Awards flyttas till i höst – nytt datum 2 september

På grund av coronavirusets framfart kommer vi inte kunna genomföra Mixx Awards den 13 maj. Vi har därför valt att flytta fram galan till den 2 september. Det är förstås väldigt tråkigt, men nödvändigt, att behöva fatta detta beslut. IABs arbete med galan fortsätter och eventet blir istället en fin start på hösten för branschen.
Vi ser fram emot en galakväll på Nalen med förstklassig underhållning, mingel, prisutdelning i sju kategorier samt en välsmakande trerätters middag!

Vi har även valt att flytta fram deadline för att skicka in bidrag till 5 juni och ni skickar in bidragen som vanligt. Tidsperioden för kampanjbidrag flyttas också fram till juni. Om ditt bolag har gjort digital succé senaste året – skicka in ditt bidrag här redan idag, alla kan vara med!
Kategorier och tävlingsregler hittar du här.

Mixx Awards-juryn presenteras inom kort och kommer bestå av en oberoende grupp med en juryordförande för varje pris. Genom omröstning nominerar juryn bidrag och utser sedan en vinnare som presenteras på galan 2 september. Även i år blir det jurygrupper med stor samlad kompetens och många välkända ansikten!

Köp din biljett till galan här. Redan köpta biljetter gäller såklart till det nya datumet och eventuella frågor skickas till molly.olsson@iabsverige.se.

Vi ses på Nalen den 2 september!

/Team IAB