På grund av coronavirusets händelseutveckling och restriktioner kommer vi inte kunna genomföra IAB Sweden Mixx Awards den 2 september. Ett otroligt tråkigt beslut att behöva fatta då vi verkligen sett fram emot galan och få hylla alla team och talanger i branschen. Vi blickar istället framåt mot det nya datumet 5 maj 2021 på Nalen i Stockholm. IABs arbete med galan fortsätter och eventet blir istället extra sprakande nästa år!

Du som har biljett till årets gala är självklart välkommen nästa år. Vi kommer stänga slussarna för att skicka in bidrag till 1 februari men de bidrag som redan kommit in kommer självklart få vara med och tävla i vår. 

Vi ser fortsatt fram emot IAB Sweden Mixx Awards 2021 och en galakväll på Nalen med förstklassig underhållning, mingel, prisutdelning i sju kategorier samt en välsmakande trerätters middag.

Med detta sagt kommer vi såklart genomföra all annan av IAB Sveriges eventverksamhet som planerat – helt digitalt tillsvidare och när möjligheten ges – även med publik.

Våra nästkommande seminarier hittar du här  

Vi hoppas att ni mår bra och tar hand om er själva, era nära och kära.

Vi ses på Nalen 2021!

/ Team IAB