”Quantcast ser IAB som en viktigt aktör för att utveckla den digitala marknaden och bidra till mångfald inom vår industri. Att stödja detta arbete och samtidigt få möjlighet till synlighet i samband med IABs mycket populära evenemang är huvudanledning till att vi valt att vara Premium Members till IAB Sverige.”
Anders Uhlin, VD Nordics, quantcast

 

IAB Sverige erbjuder ett exklusivt medlemskap: Premium Member. Det är ett välfyllt medlemskap som erbjuder många exponeringsmöjligheter under ett kalenderår. Antalet Premium Members är strikt begränsat till åtta företag men de flesta samarbetar med oss under längre perioder.

Under den här samarbetsformen är ditt företag avsändare av alla seminarier IAB Sverige arrangerar under året och IAB Sweden Mixx Awards. Premium Members logga ligger på IAB Sveriges hemsida och syns tydligt i samband med aktiviteterna. Utskick från IAB Sverige, till exempel nyhetsbrev och inbjudningar till aktiviteter, bär alltid Premium Members logga.

Premium Membership kostar 110 000 kr ex moms.
Är du intresserad av ett Premium Membership för kommande kalenderår vänligen kontakta Mikael på mikael.lenstrup@iabsverige.se 070 796 48 46

Våra Premium Members:

Kantar Sifo/Comscore, Mediekompaniet, Microsoft, Quantcast, Integral Ad Science och Oath. Dagens Media är vår mediepartner.
Stort tack till er!

Mediepartner

Thanks to our partners Premium Members and Industry Partners 2018 – short summery of IAB Sweden 2018