IAB Sweden Mixx Awards är en kväll fylld av makalös mat, inspiration och underhållning i det bästa av sällskap. Med fokus på kreativitet och effekt hedras team och talanger, kreatörer och varumärken som tagit interaktiv reklam till nya nivåer. Kvällen erbjuder det perfekta tillfället att tillsammans med branschkollegor, teamet och dina kunder fira resultatet av ert hårda arbete.

IAB Sweden Mixx Awards delas ut över hela världen och de svenska vinnarna ansluter sig till en internationellt erkänd skara.

2019 hålls IAB Sweden Mixx Awards den 11 april och vi ser fram emot en sprakande fest på ett fullsatt Nalen. Deadline för bidrag är 1 mars.

Har du frågor om Mixx kontakta Maria Hagman 0707 90 94 97

Jurygrupper

2019 års jury består som vanligt av oberoende personer inom branschen. Tillsammans väljer de en vinnare från alla inskickade bidrag efter grundliga diskussioner inom varje grupp. Se vem som sitter i juryn här. 

Skicka in bidrag

Deadline att skicka in bidrag är 1 mars. Ta chansen att visa upp ditt arbete internationellt genom att tävla i IAB Sweden Best Search Campaign! Hur du skickar in ett bidrag till en av kategorierna läser du på Kategorier och Tävla.

Biljetter

Givetvis är alla välkomna till 2019 års digitala gala! Varför inte bjuda in kunderna vars bidrag som skickats in och belöna ditt team med en helkväll? Köp biljetter här. 

black