Tack för ditt intresse för IAB Sweden Gold Standard

Från den 28 november möjliggörs registrering och för oss att samla in den information vi behöver för att registrera ditt företag för nödvändig hantering. När du har skickat in detta formulär och vi har behandlat informationen kommer vi att utfärda ett sigill “IAB Sweden Gold Standard 1.0 – registrerad” som du kan använda på din webbplats och marknadsföringsmaterial.

När du är registrerad har du sex månader på dig att uppfylla de relevanta kriterierna inom de tre initiativen – ads.txt, LEAN / CBA och Annonsvänligt Sverige/DTSG och tillhandahålla underlag till oss. Om du inte följer denna tidsperiod ber vi dig inte längre använda ditt “IAB Sweden Gold Standard 1.0 – registrerade” -sigill. När du har uppfyllt alla relevanta efterlevnadskriterier skickar vi dig ett “IAB Sweden Gold Standard 1.0 Certified” -sigill.

Du måste fylla i ett separat frågeformulär för varje företag som du vill registrera för IAB Sweden Gold Standard. Om du till exempel registrerar en mediesida för konsumenter och en Ad Exchange måste du fylla i ett separat formulär för respektive.

Registrering är endast öppen för IAB-medlemmar. Om du för närvarande inte är medlem och vill registrera dig för Gold Standard, fyll i formuläret så kontaktar vi dig gällande medlemskap.

För frågor gällande IAB Sweden Gold Standard eller registreringsprocessen, maila goldstandard@iabsverige.se.

Avgift

Det finns ingen kostnad för IAB-medlemmar för deltagande i själva Gold Standard. Certifieringsprocessen enligt GSSG-ramverket utförd av tredje part, men det medför finansiella kostnader för publicister, sajtägare och plattformar för själva revisionsprocessen.

Registrering är möjlig från den 28 november 2019

REGISTERAR DIG HÄR FRÅN 28 NOVEMBER

SUMMERINGFLÖDESSCHEMA