Välkommen på Workshop med IAB Tech Lab i Stockholm

Den 24 oktober bjuder vi in utvalda medlemmar till en workshop och samtal kring viktiga projekt från IAB Tech Lab. Sam Tingleff, CTO, IAB Tech Lab US är i Sverige på besök för att närvara som keynote påIAB Sweden Programmatic Event den 23 oktober. Följande dag fördjupar vi oss i flera utvalda områden som IAB Tech Lab arbetar med, men med huvudfokus på DigiTrust.
Sam är medgrundare av DigiTrust, ett icke vinstdrivande och branschövergripande samarbete mellan företag för att förbättra den digitala upplevelsen för konsumenter, utgivare, annonsörer och tredje parter. Initiativet går ut på att eliminera behovet av pixelsynkronisering från tredje part på webbsidor.


SAM TINGLEFFS PRESENTATION FRÅN WORKSHOP

Vi kommer även att beröra andra projekt inom IAB Tech Lab som exempelvis SDK – OpenMeasurement App, Open Measurement/OMID adoption, uppdateringar och planen framåt, Data driven ad experiences, Cross platform video interactivity with SIMID och VAST 4.
När: 24 oktober 2019 kl 11:30 – 13:00 Vi bjuder på wraps
Lokal: Finlandshuset, Snickarbacken 4
Sidekick: Anders Willstedt, Head of Group Digital Advertising på Bisnode, fd VD för IAB Norge.Platserna är mycket begränsade och det är först till kvarn som gäller.IAB Tech Lab 
är ett ideellt forsknings- och utvecklingskonsortium med uppgift att producera och hjälpa företag att implementera globala tekniska standarder och lösningar för digitala medier och reklamindustrin.
IAB Sverige är delägare till IAB Tech Lab.