Fråga advokaten online

STÄLL EN FRÅGA TILL ADVOKATEN

Fråga advokaten är en juridisk service som är exklusiv för IABs medlemmar. Du som medlem kan vända dig till advokaten med frågor om immaterialrätt, marknadsföringsrätt, avtalsrätt och dataskyddsfrågor och snabbt få svar – helt kostnadsfritt!

Fråga advokaten är en tjänst via IABs webb för korta och snabba konsultationer upp till 15 minuter för frågor som inte kräver utredning. Det finns ingen begränsning i hur många frågor per år du som medlem kan ställa. För mer omfattande ärenden som kräver research eller förhandlingar med motpart och myndigheter lämnas prisuppgift på begäran.

Tjänsten erbjuds genom ett samarbete med advokatfirman MarLaw och omfattas av alla områden nedan:

  • GDPR
  • upphovsrätt
  • informations- och reklamjuridik

Ställ en fråga

  • avtal
  • konkurrensrätt
  • skydd för varumärken, domännamn och design

Ställ en fråga
Fråga advokaten genom att maila till konsultation@marlaw.se
Tänk på att inkludera dina kontaktuppgifter.

MarLaw är en affärsjuridisk byrå med specialistkompetens inom marknadsrätt, immaterialrätt och IT-rätt, GDPR samt avtalsrätt. MarLaw erbjuder en unik spetskompetens som saknar motsvarighet på den svenska marknaden. Gedigen branschkunskap och intresse är gemensamt för alla MarLaws advokater och jurister. I över 50 år har advokatfirman arbetat med marknadsrätt- och immaterialrätt vilket medför att MarLaw kan tillhandahålla en erfarenhet och kompetens som är ensam i sitt slag. Du kommer att få relevanta, tydliga svar som fungerar som beslutsunderlag. Läs mer om Advokatfirman MarLaw här.