Programmatic Up Talk: Addressing Addressability

Tisdagen den 4 april bjuder Task Force Programmatic in till ett Up Talk med fokus på Addressability. Välkommen från kl 08.00 för frukostmingel innan vi drar igång kl 08.30. Stort tack till Curamando som står för lokal på Mäster Samuelsgatan 56!

Den digitala marknadsföringsbranschen genomgår en grundläggande transformation som drivs av tekniska, regulatoriska och beteendemässiga förändringar. Utfasningen av tredjepartscookies, lanseringen av Apples iOS15 och Googles tillkännagivande om att de planerar att minska granulariteten för information som presenteras i user-agent strings i deras Chrome-webbläsare har lett till mindre addressability och gjort att annonsörer har svårt att implementera viktiga kampanjstrategier som till exempel målgruppsinriktning, frekvenstak och mätning i vissa miljöer.

Med experter från Verve DSP, PubMatic, ID5 och mediarithmics, kommer vi ta upp heta ämnen och stora frågor som florerar i branschen, så att du får med dig praktiska insikter att tillämpa på din addressability-strategi.

Vi har ett begränsat antal platser, först till kvarn!

 

När: Tisdag 4 april kl 08.30 – 10.00. Registrering & frukost från 08.00.
Var: Mäster Samuelsgatan 56 @ Curamandos kontor, våning 4
Hur: Endast på plats

Eventinformation:

Event

Kommande event

IAB Sveriges Årsstämma

17 april är det dags för årsstämma i IAB Sverige organisationsnummer 769619-6869 för genomgång av verksamhetsåret 2023-01-01 – 2023-12-31. Kallelse skickas ut närmare årsstämman….

Mixx Awards 2024

IAB Sweden Mixx Awards är en kväll fylld av makalös mat, inspiration och underhållning i det bästa av sällskap. Med fokus på kreativitet och…

Seminarium: AI i praktiken – Från framtidsvision till vardagsverktyg

Rubrikerna avlöser varandra om AI:s påverkan på mediebranschen. Förändringen kommer, men den kommer inte på en dag. Så glöm de fluffiga framtidsförutsägelserna och domedagsprofetiorna…
Bli medlem

Ansök om medlemskap

Villkor
© IAB Sverige AB - All rights reserved