IAB Sweden Mixx Awards är en kväll fylld av makalös mat, inspiration och underhållning i det bästa av sällskap. Med fokus på kreativitet och effekt hedras varje år team och talanger, kreatörer och varumärken som tar interaktiv reklam till nya nivåer. Kvällen är ett perfekt tillfälle att tillsammans med ditt team och dina kunder fira resultatet av ert hårda arbete.

IAB Sweden Mixx Awards delas ut över hela världen och de svenska vinnarna ansluter sig till en internationellt erkänd skara.

2018 hålls IAB Sweden Mixx Awards den 26 april på Nalen. Ta med dina vänner, kollegor och kunder till en sprakande fest!

GLIMTAR FRÅN GALAN 2017

Keynote: Chris Baldwin – Film – Paneldebatt: I huvudet på en Strateg – Film – Festbilder – Flickr – Vinnare Mixx Awards – Filmer – Rödamattan – Filmer

Jurygrupper

2018 års jurygrupper utses i februari. De består av oberoende personer inom branschen som tillsammans väljer en vinnare från alla inskickade bidrag.
Jury 2018…

Skicka in bidrag

Deadline är skicka in tävlingsbidrag är 6/3. Ta chansen att visa upp ditt arbete internationellt genom att gå vidare till IAB Europe MIXX Awards! Hur man skickar in bidrag till IAB Sweden Mixx Awards läser du under
Kategorier och tävla.

Biljetter

Biljetter till IAB Sweden Mixx Awards släpps i januari. Givetvis är alla välkomna till vårens digitala gala- bjud in kunderna vars bidrag som skickats in och belöna ditt team med en helkväll.
Köp biljetter

black